fbpx

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakkaallemme Uudellemaalle vaihtuviin työkohteisiin taidokasta

VESIKATTOMAALARIA

Työtehtävät ovat pääsääntöisesti vesikattojen maalausta ruiskulla tai pensselillä. Työt tehdään korkealla rakennusten katoilla valjailla, joten ethän pelkää korkeita paikkoja.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on kokemusta kattojen maalauksesta tai ulkomaalauksesta yleensä. On eduksesi, jos maalausruiskut ovat sinulle jo tuttuja. Työotteeltasi olet reipas, huolellinen ja sinulla on aitoa kiinnostusta ulkomaalaamiseen tai rakentamiseen. B-ajokortti on eduksesi.  

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät alustavasti syyskuun loppuun asti.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin lähetä hakemus pikaisesti palkkatoiveineen kyseisen työpaikkailmoituksen kautta, kuitenkin viimeistään 23.5.2017. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa heimopäällikkö Katja Selander, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5107, katja.selander@hpheimo.fi