fbpx

Saviston koti

Haluaisitko sinä olla osa kasvavaa, kehittyvää, ja ennen kaikkea uudistuvaa lastensuojelun päihdetyön organisaatiota? Jos vastasit kyllä, niin tämä on juuri sinun paikkasi!

Saviston koti Oy on päihdeongelmaisten nuorten vaativaan ja haastavaan hoitoon sekä kuntoutukseen erikoistunut toimija. Kymenlaaksossa sijaitsevissa yksiköissämme moniammatillinen hoitotiimi paneutuu nuorten ja perheiden tukemiseen vahvalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä.

Etsimme uuteen yksikköön Sosiaali- ja terveysalan VASTAAVAA OHJAAJAA. 

Rakennamme päihdekuntoutusyksikköön Anjalaan rautaisten osaajien Tiimiä, jonka tarkoituksena on vastata 28-paikkaisen yksikön osastojen toiminnasta. Vastaavana ohjaajana pidät huoleta arjen operatiivisesta toiminnasta, organisoinnista, suunnittelusta, kehittämisestä ja asiakastyöstä. Henkilöstöjohtamisen ohella osallistut myös johtoryhmätyöskentelyyn.

Oletko korkeakoulutettu ohjauksen ammattilainen? Onko sinulla pitkä kokemus lastensuojelutyöstä, päihdehoitotyöstä tai psykiatrisesta hoitotyöstä? Onko sinulla vähintään vuoden kokemus esimiestehtävistä?

Mikäli vastasit kysymyksiimme kyllä, lähetä hakemuksesi liitteineen alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä hakuaika päättyy jo 10.5.2017. 

Tulemme palkkaamaan kaksi henkilöä. Työ on kaksivuorotyötä, ei yövuoroja. Lisätietoja tehtävästä antaa Jarno Lindeman, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, p. 0400 863 333, jarno.lindeman@hpheimo.fi.