fbpx

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme merkittävälle teräs- ja metallialan asiakkaallemme Hattulaan varastotyöntekijöitä kesäkaudeksi kaksivuorotyöhön. Työ on määräaikainen alkaen kesäkuussa ja päättyen elokuussa.

Varastotyöntekijänä tehtävänäsi on mm. vastaanottaa, purkaa ja lastata kuormat sekä hoitaa lähettämön työt. Lisäksi  tehtäviin kuuluvat sahurin työt mm. metallituotteiden määrämittaan katkaisu ja tuotteiden pakkaaminen. Tehtävässä tarvitaan trukin ajotaitoa. Aikaisempi työkokemus teollisuudesta ja työturvakortti katsotaan eduksi. Olethan työotteeltasi tarkka, täsmällinen ja pitkäjänteinen.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolla antavat Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi