fbpx

Ravintolatyöntekijöitä

Ookko nää reipas ja työtä pelkäämätön tekijä, jonka hymy ei hyydy kiireenkään keskellä?

Ilmianna itsesi rohkeasti, kerro meille mitä osaat - me hoidamme loput.

Heimotyö | Heimo

Heimo | Heimo on työnteon puolella

Etsimme asiakkaallemme RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ erilaisiin työtehtäviin Oulun vilkkaimmalle kesäterassille!

Työtehtävänäsi on joko blokkaus tai anniskelu, riippuen aikaisemmasta kokemuksestasi ja osaamisestasi.

Olet ystävällinen ja yhteistyökykyinen työkaveri reippaalla asenteella varustettuna, eikä työn ajoittainen hektisyyskään hätkäytä sinua. Nautit ainutlaatuisten asiakaskokemusten luomisesta ja haluat tarjota asiakkaille aina parasta palvelua. Mikäli omaat työkokemusta vastaavista tehtävistä, tulet varmasti pärjäämään mainiosti!

Työsopimus solmitaan Henkilöstöpalvelu Heimon kautta. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan ja kestävät kesän loppuun saakka osa-aikaisesti. Edellytämme sinulta valmiutta vuorotyöhön ja otamme huomioon toiveesi työtuntien määrästä. 

Mitä saat, kun työllistyt Heimon kautta?

  • Tässä työpaikassa palkka perustuu MaRaVa:n työehtosopimukseen. Palkka määräytyy sinun osaamisesi ja aikaisemman kokemuksen perusteella ja olemme aina valmiita kuuntelemaan palkkatoiveesi.
  • Hienon mahdollisuuden päästä kehittymään ravintola-alalla.
  • Nuorekkaan työyhteisön.
  • Tuemme kaikissa työelämän tilanteissa: Me Heimolla välitämme työntekijöistämme. Lupaamme, että saat meidät nopeasti kiinni, kun sinulla on mitä tahansa mielen päällä mistä haluaisit keskustella kanssamme.

KIINNOSTUITKO? Hienoa! Meillä Heimolla asiat hoidetaan mutkattomasti ja nopeasti. Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi. Kun saamme tiedon juuri Sinusta, olemme sinuun yhteydessä ja lähdemme yhdessä suunnittelemaan ura-ajatuksia eteenpäin.


Lisätietoja antaa enemmän kuin mielellään:

Heimopäällikkö Ida Viander | ida.viander@hpheimo.fi puh. 044 744 7032

HR-harjoittelija Mirjam Rasinkangas | mirjam.rasinkangas@hpheimo.fi puh. 044 744 7033

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.