fbpx

Photoshop taitoinen asiakaspalvelija Kuvatehtaalle

(haku päättynyt)

Tuhansien kuvakokojen Kuvatehdas

Kuvatehdas on kolmannen sukupolven perheyritys, joka on perustettu alunperin vuonna 1963 Tampereella. Helsingissä avasimme asematunneliin ensimmäisen liikkeen syksyllä 1976.

Kuvatehdas

Haemme asiakkaallemme Kuvatehtaalle photoshop taitoista asiakaspelvelijaa työskentelemään nopeasti kasvavassa perheyrityksessä


- Olet luonteeltasi asiakaspalveluhenkinen, iloinen ja ystävällinen

- Hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä

- Olet tarkka, ahkera, luotettava ja pystyt ottamaan vastuuta tarpeen mukaan

- Sinulta löytyy sujuva suomen kielen taito 

Toivomme, että sinulta löytyy kokemusta kaupan tai muun palvelun alalta, vahvaa osaamista tietokoneista sekä Photoshop ohjelman käytöstä. Kaupan alan koulutus katsotaan eduksi. Työvuoroja on aamu- ja iltavuoroja myymälän aukioloaikojen mukaan maanantai - sunnuntai.

Kykenet hyvin itsenäiseen työskentelyyn ja olet myös taitava tiimipelaaja. Olet joustava ja sinulta löytyy valmiutta työskennellä myymälän aukioloaikojen puitteissa.

Työ alkaa ensin 6 kk vuokratyösuhteena, mutta osaavalla tekijällä on mahdollisuudet työllistyä jatkossa asiakasyrityksen kirjoille. Työ on kokoaikainen, työtunteja 37,5h/vko. 

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi pian tulemaan!


KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus  pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Ensimmäinen haastattelukierros suoritetaan videohaastattelulla.
Lisätietoja tehtävästä antaa Aleksandra Gukkina, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh 044 777 5110, aleksandra.gukkina@hpheimo.fi 

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.