fbpx

Markkinointikoordinaattori, osa-aikatyö

(haku päättynyt)

Etsimme asiakkaallemme

Markkinointikoordinaattoria tuntityöhön

Kenelle työ sopii?

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on luovuutta ja teknistä osaamista somemarkkinointiin ja printtimediaan. Sinulla on vahva palo saada kättesi jälki näkymään yrityksen markkinoinnissa. Ymmärrät oman työsi merkityksen kokonaisuuuden kannalta. Hallitset markkinoinnin lainalaisuudet ja Adobe Indesignin ja Photoshopin vaivattoman käytön ja sinulla on ohjelmat käytettävissäsi.

Tehtävä sopii monipuolista lisätyötä arvostavalle ja itseohjautuvalle henkilölle. 

Millainen työ on kyseessä? 

 Työtehtäviin kuuluu markkinoinnin monipuoliset tehtävät esitemateriaalien tuottamisesta valmiiden aineistojen päivityksiin sekä tekstinmuotoiluun. Vastaat some-päivityksistä sekä koordinoit tuotekuvauksia sekä alihankkijayhteyksiä, olet mukana tapahtumien suunnittelussa ja järjestelyissä. Plussaa on jos sinulla on kokemusta esim LinkedIn kamppanjoiden tekemisestä ja mittareista. Teet tiivistä yhteistyötä tuotesuunnittelun ja myynnin kanssa. Kommunikoit suomeksi ja englanniksi.

Olet työssäsi tarkka, organisointitaitoinen ja työn pirstaleisuus sopii sinulle. Työtä voit tehdä vaihtelevasti joko Espoon/Lahden toimistolta käsin tai etätyönä, alkuun 5-10 tuntia viikossa. 

  Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa heti ! 

  Hae tehtävään toimittamalla hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta osoitteessa www.hpheimo.fi  Kerrothan meille avainosaamisesi ja ammatilliset onnistumisesi. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo mahdollisine suosittelijoineen ja palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut välittömästi ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

  Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Heimopäällikkö Mari Heino vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Marin tavoittaa puh. 044 777 5108 tai sähköpostitse osoitteesta mari.heino@hpheimo.fi

  HEIMOTARINA 

  Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

  Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.