fbpx

Pesulatyöntekijä

(haku päättynyt)

Kiinnostaako sinua työskentely pesulassa? Nautitko sinä asiakaskohtaamisista? Hae pesulatyöntekijän paikkaa!


Millainen työ on kyseessä?

Pesulatyöntekijän tehtäviin kuuluvat erilaiset pesulan työtehtävät kuten vastaanotto, lajittelu, mankelointi, viikkaaminen, pakkaaminen ja erilaisten tekstiilien peseminen.

Kenelle työ sopii?

Hakijalla pitää olla hyvä kunto, sillä työ on fyysistä seisomatyötä. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Hakijalta odotamme asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta, hyvää asennetta ja luotettavuutta. 2-vuorotyövalmius.


Miksi kannattaa hakea?

Tätä työtehtävää kannattaa jos sinua kiinnostaa pitkäaikainen työ julkisten kulkuyhteyksien varrella.


Mitä saat, kun työllistyt Heimon kautta?

Tässä työssä palkkasi on tekstiilihuoltoalan TES:n mukainen eli alkaen 10,60 € / h riippuen sinun aikaisemmasta kokemuksesta.

Tuemme kaikissa työelämän tilanteissa, ja määräaikaisuuden loppuessa autamme sinua löytämään uuden työpaikan.

Me Heimolla välitämme työntekijöistämme. Lupaamme, että saat meidät nopeasti kiinni, jos sinulla on kysyttävää.

Meillä kysymyksiisi vastaavat aina aidot ihmiset, jotka ovat tukenasi koko työsuhteen elinkaaren ajan.

Hyvät työterveyspalvelut.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti! 

Hae tehtävää toimittamalla hakemuksesi ensi tilassa alla olevan linkin kautta. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo ja palkkatoiveesi. Lisätietoa tästä työstä antaa Oskari Lindeman, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, oskari.lindeman@hpheimo.fi, 044 777 5103

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.