fbpx

Konekuski (Piharakentamiseen)

(haku päättynyt)

Heimotyö | Heimo

Heimo | Heimo on työnteon puolella

Ookko nää reipas ja oma-alotteinen koneenkuljettaja?

Ilmianna itsesi rohkeasti, kerro meille mitä osaat - me hoidamme loput.

Etsimme asiakkaallemme motivoitunutta ja osaavaa konekuljettajaa piharakentamiseen kesän ajaksi Ouluun!

Yritys on erikoistunut pihatöihin ja pienkoneurakointiin. Toiminta on asiakaslähtöistä ja niin pienet kuin suuretkin urakat tehdään ammattitaidolla. Työskentely tapahtuu laadukkailla työvälineillä ja -koneilla. Palveluun kuuluu mm. terassien, patioiden, kivetysten, salaojien sekä kävelyteiden rakentaminen ja kaivuutyöt. 

Odotamme sinulta alan koulutusta ja kokemusta piharakentamisesta vähintään vuoden ajalta. Kyky itsenäiseen työskentelyyn ja monipuolinen koneosaaminen katsotaan eduksesi. Me arvostamme oma-aloitteista ja reipasta otetta työntekoon. Et pelkää fyysistä työtä eikä muuttuvat sääolosuhteetkaan ole sinulle haaste. -Asenne ratkaisee! 

Työn luonteen vuoksi sinulla tulee olla tieturva- ja työturvallisuuskortti sekä sujuva suomen kielen taito. Oman auton käyttömahdollisuus on lähes välttämätöntä ja helpottaa työkohteisiin kulkua.  

Töitä on alkuun tarjolla kesän ajaksi ja työsopimus solmitaan Henkilöstöpalvelu Heimon kautta. Työtä tehdään lähtökohtaisesti aamuvuorossa. 

Mitä saat, kun työllistyt Heimon kautta?

  • Aloitetaan tärkeimmästä: Tässä työpaikassa palkka perustuu Infra-alan työehtosopimukseen. Palkka määräytyy sinun osaamisesi ja aikaisemman kokemuksen perusteella. Olemme aina valmiita kuuntelemaan myös palkkatoiveita.
  • Perehdytyksen työtehtäviin
  • Kannustavan työilmapiirin
  • Työterveyspalvelut käyttöösi
  • Tuemme sinua kaikissa työelämän tilanteissa: Me Heimolla välitämme työntekijöistämme. Lupaamme, että saat meidät nopeasti kiinni, jos sinulla on kysyttävää.

KIINNOSTUITKO? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

  • Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti!

Lisätietoja antaa enemmän kuin mielellään:

Heimopäällikkö Ida Viander | ida.viander@hpheimo.fi puh. 044 744 7032

HR-harjoittelija Mirjam Rasinkangas | mirjam.rasinkangas@hpheimo.fi puh. 044 744 7033

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.