fbpx

Tarjoilija, kesäsesonki 2024, Ylläs

(haku päättynyt)

Oletko haaveillut Lapin upeista maisemista, harrastuksista ja lämpimästä ilmapiiristä?

Lähtisitkö töihin ravintola-alalle Ylläkselle? 

Heimotyö | Heimo

Heimo | Heimo on työnteon puolella

Etsimme asiakkaallemme tarjoilijaa Ylläkselle kesäsesonkiin 2024! 

Tarjoamme sinulle mahtavan mahdollisuuden päästä kokemaan Lapin kiehtova maailma idyllisessä ympäristössä aivan Ylläsjärven rannalla. Pääset työskentelemään Fine dining -tasoisessa ravintolassa ja tarjoamaan asiakkaille unohtumattomia elämyksiä.  

Etsimme iloista ja asiakaspalveluhenkistä tarjoilijaa, joka on valmis tarjoamaan asiakkaille parasta palvelua. Mikäli olet alan peruskuviot tunteva ja hieman jo työkokemusta omaava tekijä, olet etsimämme henkilö. 

Työ on kokoaikaista kaksivuorotyötä. Edellytyksenä työhön on a la carte -kokemus ja hygieniapassi ja anniskelupassi luetaan eduksi. Majoitukset järjestyy kohtuullista summaa vastaan ja palkka neuvoteltavissa. Työt alkavat juhannusviikolla ja kestävät sovittaessa jopa ruskasesongin yli. Koe siis tunturien huuma vapaa-ajalla harrastaen vaikkapa pyöräilyä tai ruskaretkeilyä uusien huippujen työkavereidesi kanssa ja HAE MUKAAN!

  Lisätietoja antaa enemmän kuin mielellään:

  Heimopäällikkö Ida Viander | ida.viander@hpheimo.fi puh. 044 744 7032

  HR-harjoittelija Mirjam Rasinkangas | mirjam.rasinkangas@hpheimo.fi puh. 044 744 7033

  HEIMOTARINA 

  Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

  Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.