fbpx

Raskaan kaluston mekaanikko , Korsisaari yhtiöt

Oletko huolto- ja asennustehtävien parista kannuksesi hankkinut yhteistyökykyinen ja ammattiylpeä osaaja?

Korsisaari_RGB.png


Etsimme asiakasyrityksellemme Korsisaari-yhtiöille 

RASKAAN KALUSTON MEKAANIKKOA
vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen Nurmijärvelle 

Millainen työ on kyseessä ?

Tarjoamme sinulle näköalapaikan vakavaraisessa kotimaisessa perheyhtiössä, nykyaikaiset työtilat ja työkalut. Työtehtäviisi kuuluu linja-autokalustomme huolto-, varustelu ja korjaustöiden suorittaminen Alhonniitun korjaamon tiloissa. Työskentelet osana osaavaa huoltotiimiä, jossa on hyvä tekemisen meininki. Olet valmis työskentelemään myös kaksivuorotyössä ja lauantaisin.  

Millaista työkaveria toivomme ?

Sinulla on työhön sopiva peruskoulutus ja vankka kokemus raskaan kaluston asentajan työtehtävistä. Moottori- ja sähkötekniikan sekä pneumatiikan osaaminen on hallussasi ja osaat soveltaa tietojasi käytäntöön.

Olet oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja kykenevä itsenäiseen ongelmanratkaisuun. Paineensietokykysi auttaa sinua pitämään useita palloja ilmassa ja olet kiinnostunut oppimaan uutta kehittääksesi ammattitaitoasi. Sinulla on C-ajokortti.

Huoltotiimi koostuu vankan kokemuksen omaavasta työporukasta ja rennosta ilmapiiristä, joten toivomme sinulta hyviä tiimityöskentelytaitoja.

Miksi töihin Korsisaarelle ?

Korsisaari-yhtiöt on perheyritys, jolla on lähes 100 vuoden kokemus henkilökuljetuksista. Liiketoiminta-alueet ovat joukkoliikenne, tilausajot, taksiliikenne sekä esteetön kuljetus. Yhtiöllä on toimipisteet Nurmijärvellä, Klaukkalassa, Hyrylässä, Kulloossa, Helsingin Herttoniemessä, Lohjalla ja Lahdessa. Tärkeimmät toimintaa ohjaavat arvot ovat asiakaskeskeisyys, laatu, turvallisuus, henkilöstön tyytyväisyys ja ympäristöasioiden vastuullinen hoitaminen.

Panostamme henkilöstön viihtymiseen ja työhyvinvointiin sekä ammatilliseen kehittymiseen. Tarvittaessa sinua avustetaan myös vuokra-asunnon löytämisessä.

Tarjoamme sinulle innostavan työn ja hyvän työilmapiirin lisäksi kokemukseesi perustuvan TES mukaisen palkan , kattavan työterveyshuollon ja mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian !

Rekrytointi tehdään yhteistyössä Henkilöstöpalvelu Heimon kanssa, joten tartu toimeen ja lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja otamme sinuun yhteyttä pikapikaa.

Jos mielessäsi heräsi kysymyksiä tai haluat jutella työtehtävästä lisää, ota rohkeasti yhteyttä , Mari Heino vastaa kysymyksiisi mielellään. Hänet tavoitat arkisin klo 8 – 16 numerosta 044 777 5108 tai sähköpostilla mari.heino@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.