fbpx

Siivooja / Siistijä Uudellemaalle

(haku päättynyt)

Oletko tehokas ja luotettava siivousalan osaaja tai urasi alussa oleva tekijä?

Etsimme asiakasyrityksillemme: 

SIIVOUSALAN AMMATTILAISIA

Etsimme asiakasyrityksillemme siivousalan ammattilaisia erilaisiin työtehtäviin ja työsuhteisiin (niin osa-aikaisia kuin kokopäiväisiä). Meillä on etsinnässä muun muassa porrassiivojia, toimistosiivojia ja ikkunasiivojia. Menestyt työssäsi, mikäli omaat motivaatiota alan työtehtäviä kohtaan, maalaisjärkeä, iloista asennetta ja kykyä mukautua tilanteisiin. 

Mitä toivomme sinulta?

  • Vahvaa motivaatiota siivoustyöhön
  • Ahkeraa työotetta ja halua tehdä työt hyvin
  • Iloista ja reipasta asennetta
  • Englannin- tai suomen kielen taitoa 
  • Luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta

Tehtävää tukeva koulutus tai aikaisempi kokemus porras-, toimisto- tai kotisiivouksesta lasketaan eduksesi. Ennen kaikkea toivomme, että sinulla on halu oppia uutta ja positiivinen asenne työntekoon. Mahdollisuus auton käyttöön katsotaan eduksi. 

Mitä tarjoamme sinulle? 

  • Vähintään TES:in mukainen palkkaus
  • Kattavan perehdytyksen ja työyhteisön täyden tuen.
  • Mielenkiintoisen siivousalan työkuvan.
  • Me Heimolla välitämme työntekijöistämme ja olemme apuna työsuhdeasioissa! Saat meihin yhteyden, kun sinulla on mitä tahansa mielen päällä, mistä haluaisit keskustella kanssamme.

Kiinnostuitko? Hienoa! Haethan paikkaa mahdollisimman pian!

Hae tehtävään toimittamalla hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta osoitteessa www.hpheimo.fi. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Heimopäällikkö Mari Heino vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Marin tavoittaa puh. 044 777 5108 tai sähköpostitse osoitteesta mari.heino@hpheimo.fi

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.