fbpx

Puuseppä/Kalustekasaaja Vantaa

(haku päättynyt)

Oletko kätevä käsistäsi ja puusepän työt ominta alaa ?
Haemme asiakasyrityksellemme Vantaalle 
Puuseppää / kalustekasaajaa
työskentelemään räätälöityjen kodin ja toimistojen kiintokalustekokonaisuuksien parissa, mm. kaapistot, säilytysjärjestelmät, keittiöt ja kylpyhuoneet. Teet myös kalusteiden kasausta ja työstöä sekä tilausten vastaanottoa ja hyllyttämistä. 
Edellytämme sinulta
- sirkkelin ja nauhakoneen käytön hallintaa
- hyvää asiakaspalvelua
- suomen kielen taitoa 
- työintoa ja oppimishalua

Tässä työssä ratkaisevassa roolissa on hakijan asenne ja motivaatio työtehtäviin sekä kyky oppia uusia asioita osana toimivaa tiimiä

Kiinnostuitko? Hae tehtävään heti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta osoitteessa www.hpheimo.fi Liitä mukaan ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi hakemaasi työtehtävään. Työ alkaa aluksi vuokratyösuhteena. Palkkaus Puusepän TES mukainen.

Huomioithan, että hakemuksia käsitellään heti ja paikka tsopivan henkilön löydyttyä. 
Lisätietoja tehtävästä antaa Mari Heino, tavoitat hänet arkipäivisin klo 8 - 16 numerosta 044 777 5108 tai sähköpostilla

osoitteesta mari.heino@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.