fbpx

Kaivinkoneen perämies , pk-seutu

(haku päättynyt)

Löytyykö sinulta kokemusta kaivinkoneen perämiehenä toimimisesta? Oletko säänkestävä ja työtä pelkäämätön?

Haemme asiakkaallemme KAIVINKONEEN PERÄMIESTÄ pääkaupunkiseudulle.

Tulet työskentelemään yhteistyössä kaivinkoneenkuljettajan kanssa lapio- ja perämiehen tehtävissä kuitukaapelityömailla.  Toivomme hakijoilta kokemusta vastaavista tehtävistä sekä reipasta työotetta.  

Lisäksi toivomme hakijoilta sujuvaa suomen kielen taitoa ja voimassa olevaa työturvakorttia. Hyvä fyysinen kunto on myös edellytys työssä pärjäämiselle.

Työt alkavat toukokuussa ja jatkuvat kelien salliessa pitkälle syksyyn. Palkkaus tehtävässä määräytyy aiemman kokemuksen mukaan. 

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme sinuun tyhteydessä nopeasti! Ensimmäinen haastattelu käydään puhelimitse, jonka jälkeen saatat saada kutsun vielä jatkohaastatteluun.

Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta.  

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Heimopäällikkö Mari Heino vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Marin tavoittaa numerosta 044 777 5108 tai sähköpostitse osoitteesta mari.heino@hpheimo.fi

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.