fbpx

Timpuri/Kirvesmies Kuopioon

(haku päättynyt)

Etsimme asiakasyrityksellemme Kuopion kupeeseen osaavaa

TIMPURIA/KIRVESMIESTÄ 

Työtehtäviisi kuuluu huolehtia kokonaisvaltaisesti muottitöistä sekä rakennettavan rakennuksen puurunko- ja julkisivutöistä. Toivomme, että sinulla on jo jokunen vuosi työkokemusta takanasi. Hallitset kokonaisuuksia ja voit työmaan edetessä osallistua eri työvaiheisiin. Eduksesi luemme, jos omaat jo kokemusta aiemmista betonirakentamisen puutöistä.  

Edellytämme sinulta

  • voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
  • B-ajokorttia
  • hyvää fyysistä kuntoa
  • ongelmanratkaisukykyä
  • hyvää asennetta ja luotettavuutta
  • turvallista työotetta

Mitä tarjoamme sinulle ?

Saat työhön kattavan perehdytyksen ja mukavan, auttavaisen työyhteisön, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi. Työtä tehdään 4 pv/viikossa ja työmatkat kuljetaan yrityksen autoilla. Alustava töiden aloitus toukokuun puoli väli.

Työ alkaa aluksi vuokratyösuhteena 6 kk, jonka jälkeen mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Palkkaus tehtävässä aiemman kokemuksen/sopimuksen mukaan noudattaen Infra-alan TESiä.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista, olemme sinuun tyhteydessä nopeasti! Ensimmäinen haastattelu käydään puhelimitse, jonka jälkeen saatat saada kutsun vielä jatkohaastatteluun.

Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta.  

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Heimopäällikkö Mari Heino vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Marin tavoittaa puh. 044 777 5108 tai sähköpostitse osoitteesta mari.heino@hpheimo.fi

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.