fbpx

Kokoonpanija

(haku päättynyt)

Kiinnostaako sinua työskentely sorminäppäryyttä vaativa työ teollisuuden alalla? Hae kokoonpanijan paikkaa!


Millainen työ on kyseessä?

Etsimme nyt asiakkaallemme työntekijöitä, jotka omaavat sormi- ja käsinäppäryyttä sekä hyvää asennetta työntekoa kohtaan. Asiakkaan toimipiste sijaitsee Lahdessa julkisten kulkuyhteyksien varrella. Työvuorot ajoittuvat maanantai ja perjantain välille ja tehtävässä edellytetään valmiutta 3-vuorotyöhön. Työt alkavat pian ja töitä on pitkälle vuoden loppuun! 

Kenelle työ sopii?

Menestyt tehtävässäsi hyvin, mikäli sinulla on näppärät kädet, omaat alalle soveltuvan koulutuksen tai sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä olet tehokas ja joustava tekijä, jonka hymy ei hyydy kovassakaan kiireessä. Työskentelet työpisteelläsi ja valmistat erilaisia komponentteja.


Miksi kannattaa hakea?

Tätä työtehtävää kannattaa hakea jos sinua kiinnostaa työt teollisuuden alalla. Jos pärjäät työssäsi hyvin, sinulla on mahdollisuus siirtyä asiakkaan kirjoille.

Mitä saat, kun työllistyt Heimon kautta?

Tässä työssä palkkasi on teknologiateollisuuden TES:n mukainen alkaen 11,00 € / h riippuen sinun aikaisemmasta kokemuksesta. Osaamisesi karttuessa sinulla on mahdollisuus kasvattaa myös tilipussisi kokoa.

Tuemme kaikissa työelämän tilanteissa, ja määräaikaisuuden loppuessa autamme sinua löytämään uuden työpaikan.

Me Heimolla välitämme työntekijöistämme. Lupaamme, että saat meidät nopeasti kiinni, jos sinulla on kysyttävää.

Meillä kysymyksiisi vastaavat aina aidot ihmiset, jotka ovat tukenasi koko työsuhteen elinkaaren ajan.

Hyvät työterveyspalvelut.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti! 

Hae tehtävää toimittamalla hakemuksesi ensi tilassa alla olevan linkin kautta. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo ja palkkatoiveesi. Lisätietoa tästä työstä antaa Oskari Lindeman, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, oskari.lindeman@hpheimo.fi, 044 777 5103

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.