fbpx

Salitarjoilija/Baaritarjoilija

(haku päättynyt)

Ookko nää reipas ja työtä pelkäämätön tekijä, jonka hymy ei hyydy kiireenkään keskellä?

Ilmianna itsesi rohkeasti, kerro meille mitä osaat - me hoidamme loput.

Heimotyö | Heimo

Heimo | Heimo on työnteon puolella

Etsimme SALITARJOILIJAA/BAARITARJOILIJAA Ouluun.

Voit olla ravintola-alan ammattilainen etsimässä uusia haasteita urallesi tai juuri valmistunut tarjoilija. Olet mukava ja yhteistyökykyinen työkaveri reippaalla asenteella varustettuna eikä työn ajoittainen hektisyyskään hätkäytä sinua. Nautit ainutlaatuisten asiakaskokemusten luomisesta ja haluat tarjota asiakkaille aina parasta palvelua. Mikäli omaat työkokemusta salitarjoilijan/baaritarjoilijan tehtävistä tulet varmasti pärjäämään mainiosti.

Edellytämme sinulta valmiutta vuorotyöhön, suomen kielen taitoa ja hygieniapassia. 

Työsopimus solmitaan Henkilöstöpalvelu Heimon kautta ja työt alkavat heti sopimuksen mukaan.

Mitä saat, kun työllistyt Heimon kautta?

  • Tässä työpaikassa palkka perustuu MaRaVa:n työehtosopimukseen. Palkka määräytyy sinun osaamisesi ja aikaisemman kokemuksen perusteella ja olemme aina valmiita kuuntelemaan palkkatoiveesi.
  • Tuemme kaikissa työelämän tilanteissa: Me Heimolla välitämme työntekijöistämme. Lupaamme, että saat meidät nopeasti kiinni, kun sinulla on mitä tahansa mielen päällä mistä haluaisit keskustella kanssamme.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi

KIINNOSTUITKO? Hienoa! Meillä Heimolla asiat hoidetaan mutkattomasti ja nopeasti. Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi. Kun saamme tiedon juuri Sinusta, olemme sinuun yhteydessä ja lähdemme yhdessä suunnittelemaan ura-ajatuksia eteenpäin.


Lisätietoja antaa enemmän kuin mielellään:

Heimopäällikkö Ida Viander | ida.viander@hpheimo.fi puh. 044 744 7032

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.