fbpx

Vihertyöntekijöitä kesäksi

(haku päättynyt)

Etsimme asiakasyrityksellemme Uudellemaalle vihertyöntekijöitä kesäkaudeksi. 

Millainen työ kyseessä?

Työnkuvaan kuuluu mm.

Kesäkukkien hoitoa, kitkentää,nurmikonleikkaus päältä ajettavalla koneella, kalusteiden pesua, roska-astioiden tyhjennystä, sekä erilaisten pienkoneiden käyttöä esim. trimmerin käyttöä. 

Työt alkavat toukokuussa ja päättyvät elo-syyskuussa. Reippailla työntekijöillä on mahdollisuus jatkaa töitä vielä kesän jälkeenkin halutessaan!


Kenelle työ sopii?

Voit olla alan konkari tai vasta urasi alkuvaiheessa oleva tulevaisuuden ammattilainen. Aikaisempi kokemus tai koulutus sekä työturva ja tieturvakortti katsotaan eduksesi. Pääasia on, että sinulla on asenne kunnossa ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot.
Sinulla pitää olla B-ajokortti.

Mitä tarjoamme?

  • Tehtävästä maksetaan viher- ja ympäristörakentamisen TES mukaan palkka. Palkka on neuvoteltavissa osaamisen ja kokemuksen mukaan.
  • Kyseessä on päivätyö.
  • Perehdytyksen ja ammattitaitoisen tiimin tuen.
  • Kannustavan työilmapiirin
  • Työterveyspalvelut käyttöösi
  • Tuemme sinua kaikissa työelämän tilanteissa: Me Heimolla välitämme työntekijöistämme. Lupaamme, että saat meidät nopeasti kiinni, jos sinulla on kysyttävää.

Kiinnostuitko? Hienoa, haethan tehtävää mahdollisimman pian!

  • Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti.
  • Ensimmäinen haastattelu käydään puhelimessa. Tämän jälkeen haastattelemme jatkoon päässeet henkilöt paikan päällä ennen lopullista valintapäätöstä.
  • Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta. 

Kysyttävää ja lisätietoja?

Jos sinulle jäi kysyttävää ja haluat kuulla työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Oskari Lindeman vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Oskari tavoittaa puh. 044 777 5103 tai sähköpostitse osoitteesta oskari.lindeman@hpheimo.fi .


Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.