fbpx

Asiakaspalvelija kesäsesonkiin , Espoo

(haku päättynyt)

Suomen Siisti Piha Oy on 2001 perustettu Espoon Juvanmalmilla toimiva perheyritys. Siisti Piha palvelee asiakkaitaan kokonaisvaltaisesti toimittaen pihaan ja puutarhaan monipuolisia tuotteita ja palvelukokonaisuuksia pihamateriaaleista ja rakennuspalveluista aina pihajätteiden poisvientiiin. 

Etsimme nyt asiakkaallemme Siisti Pihalle määräaikaista 

ASIAKASPALVELIJAA

huhtikuussa alkavaan sesonkiin. 

Millainen työ on kyseessä ?

Työpäiväsi koostuu asiakaspalvelusta puhelimitse ja sähköpostitse, tilausten ja verkkokaupan hallinnoinnista, laskutuksesta, ajojärjestelyn avustavista tehtävistä sekä muista monipuolisista toimistotehtävistä.

Työt ajoittuvat huhti/toukokuun  ja syyskuun lopun välille, mutta toivomme sinun pystyvän työskentelemään joitain päiviä jo huhtikuussa. Työskentelet arkisin ja työaikasi ajoittuu klo 7:00 - 17:00 väliin.

Kenelle työ sopii?

Sulaudut energiseen joukkoon vaivattomasti, jos olet vaikkapa vastavalmistunut merkonomi tai tämän kevään ylioppilas.  Omaat myönteisen asenteen työntekoon sekä hyvät yhteistyötaidot. Olet tarkka, oma-aloitteinen ja pystyt joustamaan tarvittaessa. Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä, muu kielitaito plussaa ja IT-taitosi ovat ajan tasalla.

Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta tehtävään saat myös kattavan perehdytyksen.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

Hae tehtävään toimittamalla hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta osoitteessa www.hpheimo.fi  Kerrothan meille avainosaamisesi ja ammatilliset onnistumisesi. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo mahdollisine suosittelijoineen ja palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Heimopäällikkö Mari Heino vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Marin tavoittaa puh. 044 777 5108 tai sähköpostitse osoitteesta mari.heino@hpheimo.fi

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.