fbpx

Hautaustoimistovirkailija (Sipoo & Porvoo)

(haku päättynyt)

Sipoon Kukka- ja Hautauspalvelu on palvellut asiakkaitaan yli 40 vuoden ajan ollen mukana ihmisen elämänkaaren aikana iloissa ja suruissa. Sipoon Kukka- ja Hautauspalvelu on palkittu Sipoon Vuoden 2022 Yrittäjänä.

https://borg.fi/

 

Kiinnostaako Sinua mahdollisuus kasvaa ja kehittyä alan ammattilaiseksi hyvällä ja ainutlaatuisella perehdytyksellä? Tartu tähän ainutlaatuiseen tilaisuuteen ja hae jo tänään!

Haemme asiakkaallemme Sipoon Kukka- ja Hautauspalvelu P. Borg & Co Oy:lle

Sipoon Hautauspalvelu P.Borg & Co - KauppakamariVerkosto

Hautaustoimistovirkailijaa


vakituiseen työsuhteeseen

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset hautaustoimiston työtehtävät. Työpäiväsi sisältää mm. toimeksiantojen käsittelyä, erilaisia toimistotehtäviä, asiakkaiden palvelemista kokonaisvaltaisesti niin paikan päällä kuin puhelimitse/s-postitse sekä hautauksien järjestelemistä alusta loppuun saakka.  Pidät huolta toimiston viihtyvyydestä̈ ja toimivuudesta reippaalla otteella.

Työpisteesi sijaitsevat Sipoossa ja Porvoossa. Työskentelet kummassakin toimipisteessä erikseen sovitun aikataulun mukaisesti. Työsi on jonkin verran liikkuvaa ja saat mahdollisuuden työpäiväsi aikana liikkua esim. hautakivien kuvaamistyössä ja kukkien toimittamisessa asiakkaille. Oma auto katsotaan eduksi.

Olet itsenäinen tekijä ja ammattitaitosi näkyy myös asiakkaiden herkkienkin elämäntilanteiden ammattimaisena hoitamisena. Olet joustava, luotettava ja korrekti. Sinulta luonnistuu yhteistyö erilaisten yhteistyötahojen kanssa ja löydät sujuvasti ratkaisuja yhdessä asiakkaiden kanssa. Kokemus kukkasidonnasta katsotaan eduksi, ei välttämättömyys.

Menestyksen avaimet:

  • Sujuva (suullinen ja kirjallinen) suomen ja ruotsin kielen taito. Kielitaito on ehdoton edellytys. Kommunikoit päivittäin suomen ja ruotsinkielisten asiakkaiden kanssa.
  • Oma-aloitteisuus
  • Asiakaspalveluhenkisyys
  • Hyvät sosiaaliset taidot
  • Ajan tasalla olevat tietotekniset taidot
  • Valmius liikkua kahden eri toimipisteen välillä (Porvoo ja Sipoo)
  • B-ajokortti

 

Tätä tarjoamme (mm.):

  • Palkkaus: sopimuksen mukaan. Palkkasi kehittyy osaamisesi kehittymisen myötä.
  • Mahdollisuuden kehittyä ja kehittää osaamista alalla, joka on äärimmäisen arvostettu ja johon ainoa tapa kasvaa ammattilaiseksi on tekemisen kautta oppiminen
  • Arvostetun ja palkitun työnantajan, joka haluaa panostaa juuri sinun kehitykseesi

Työn aloitus: heti sopivan henkilön löydyttyä. 

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus palkkatoiveineen kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

 

Lisätietoja antaa henkilöstöjohtaja Iisu Viinikainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, iisu.viinikainen@hpheimo.fi, puh. 050 571 8760. Tavoitat myös textarilla ja WhatsAppilla.

 

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.