fbpx

Tarjoilija kesäksi

(haku päättynyt)

Kiinnostaako sinua työskentely tarjoilijana? Nautitko sinä asiakaskohtaamisista ja haluat työllistyä ravintolaan, jossa ruoan laatu on kunnia-asia? Hae tarjoilijan paikkaa!


Millainen työ on kyseessä?

Etsimme nyt asiakkaallemme asiakaspalvelusta nauttivaa sekä iloista työntekijää. Asiakkaan ravintola sijaitsee upeissa maisemissa ja julkisten kulkuyhteyksien varrella. Työvuorot ajoittuvat maanantai ja sunnuntain välille ja tehtävässä edellytetään valmiutta 2-vuorotyöhön. Ravintolan tarjoilijana työntekijänä pidät huolen mm. että sali on viihtyisä, ruokaa on riittävästi ja asiakkaat toivotetaan tervetulleiksi. Työt alkavat toukokuussa ja päättyvät syyskuussa. Jos hommat kulkee niin on mahdollista, että työt jatkuvat.

Kenelle työ sopii?

Menestyt tehtävässäsi hyvin, mikäli omaat alalle soveltuvan koulutuksen sekä kokemusta tarjoilijan tehtävistä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä olet tehokas ja joustava tekijä, jonka hymy ei hyydy kovassakaan kiireessä. Nautit ainutlaatuisten asiakaskokemusten luomisesta ja haluat tarjota asiakkaille aina parasta palvelua. Suomen kielen taitoa tarvitaan tässä työtehtävässä. 


Miksi kannattaa hakea?

Tätä työtehtävää kannattaa jos sinua kiinnostaa työt upeassa työympäristössä ja ammattitaitoinen työyhteisö.
Työt alkavat sopimuksen mukaan, arviolta huhti-toukokuussa.


Mitä saat, kun työllistyt Heimon kautta?

Tässä työssä palkkasi on MaRan TES:n mukainen eli alkaen 12,77 € / h riippuen sinun aikaisemmasta kokemuksesta.

Tuemme kaikissa työelämän tilanteissa, ja määräaikaisuuden loppuessa autamme sinua löytämään uuden työpaikan.

Me Heimolla välitämme työntekijöistämme. Lupaamme, että saat meidät nopeasti kiinni, jos sinulla on kysyttävää.

Meillä kysymyksiisi vastaavat aina aidot ihmiset, jotka ovat tukenasi koko työsuhteen elinkaaren ajan.

Työterveyspalvelut.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti! 

Hae tehtävää toimittamalla hakemuksesi ensi tilassa alla olevan linkin kautta. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo ja palkkatoiveesi. Lisätietoa tästä työstä antaa Oskari Lindeman, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, oskari.lindeman@hpheimo.fi, 044 777 5103

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.