fbpx

Business Controller, Lihatukku Harri Tamminen Oy

(haku päättynyt)

Yritysesittely: Tamminen on vuonna 1995 perustettu perheyritys, jonka missiona on tehdä laatulihaa käsityön leimalla. Tammisen päätoimipaikka sijaitsee Vantaalla ja tuotteita löytyy ruokakaupoista ja HoReCa-alalta ympäri Suomen.

Liiketoiminnan ytimessä ovat laadukkaat kotimaiset raaka-aineet, jotka ovat vastuullisesti tuotettuja. Vastuullisuus tarkoittaa Tammisella jokapäiväisiä tekoja ja valintoja alkutuotannosta lopputuotteeseen saakka. Vastuullisuus on myös olennainen osa toimintaa työnantajana – Tamminen on rehti ja reilu työpaikka. Tamminen työllistää yhteensä noin 200 elintarvikealan työntekijää.

Käy kurkkaamassa Tammisen tuotantoon täältä https://www.youtube.com/watch?v=ufeRHb56V0I

Business Controller

Työtehtävä: Business Controllerin tehtävässä toimit Tammisen talousosaston ja sisäisen laskennan ytimessä. Työssäsi pääset toimimaan monipuolisesti numeroiden parissa esimerkiksi kustannuslaskennan ja raportoinnin kehittämisen muodossa. Käytössäsi ovat modernit ICT-järjestelmät.

Teet tiivistä yhteistyötä IT-asiantuntijamme ja kaupallisen organisaatiomme kanssa.

Vastaat tehtävässäsi suoraan talousjohtajalle.

 

Etsimällämme henkilöllä on

  • soveltuva korkeakoulututkinto ja työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • analyyttinen ja systemaattinen ajattelutapa
  • laaja-alaista ymmärrystä sisäisestä laskennasta ja taloudellisen datan tuottamisesta sekä hyödyntämisestä
  • kokemusta toiminnanohjaus- ja raportointijärjestelmien käytöstä
  • kyky oppia ja omaksua uusia asioita sekä järjestelmiä nopeasti
  • sujuva suomen kielen taito
  • hands-on asenne

Plussana näemme aikaisemman kokemuksen elintarvike- tai prosessiteollisuuden parista. 

Mitä tarjoamme:

  • mielenkiintoisen ja laaja-alaisen tehtävän, mahdollisuus tehdä etätöitä yhtiön politiikan mukaisesti
  • kattavat työsuhde-edut: sairaus- ja vapaa-ajan vakuutukset, liikunta- ja kulttuuriedun sekä mahdollisuuden ostaa tuotteitamme henkilökuntahintaan.
  • mukavan työyhteisön, jossa työntekijöitä arvostetaan ja tuetaan.

Muuta:

Aloitus: Mahdollisimman pian

Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva

Sijainti: Vantaa

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus palkkatoiveineen kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa henkilöstöjohtaja Iisu Viinikainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, iisu.viinikainen@hpheimo.fi, puh. 050 571 8760. Tavoitat myös textarilla ja WhatsAppilla.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.