fbpx

Tulostusoperaattori

(haku päättynyt)

Haluaisitko monipuoliseen tuotannon työhön Lahteen? Tule meille töihin tulostusoperaattoriksi!

Haemme asiakasyrityksellemme TULOSTUSOPERAATTORIA. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Lahdessa.

Mitä työ sisältää?

Työtehtäviin kuuluvat erilaiset suurkuvatulosteiden asemointi- ja tulostustyöt, materiaalien vaihdot, koneiden perushuoltotehtävät ja jälkikäsittelytyöt. Materiaalien käsittely vaatii hyvää fyysistä kuntoa. Työstät asiakkaille juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Kenelle työ sopii?

Etsimme reipasta, oma-aloitteista ja palvelualtista tekijää. Meillä pääset tekemään ja näkemään työsi jäljen. Voit olla alan ammattilainen tai valmis ottamaan opin vastaan suurkuvatulostusmaailmassa kasvaen alan ammattilaiseksi. Takaamme ympärillesi mukavat työkaverit ja ammattitaitoisen tiimin tuen. 

Tehtävä on kokoaikainen ja työajat ma-pe klo 8-16.

Arvostamme hyviä tietoteknisiä taitoja, erityisesti Adoben ohjelmien osaamisesta on etua.

Mitä saat, kun työllistyt Heimon kautta?

  • Kattavan perehdytyksen ja ammattitaitoisen tiimin tuen
  • Työ on aluksi 6 kk:n vuokratyösuhde Heimon kautta, sen jälkeen mahdollisuus työllistyä asiakkaamme kirjoille vakituiseksi työntekijäksi.
  • Hyvät työterveyspalvelut heti käyttöösi
  • Me Heimolla välitämme työntekijöistämme. Lupaamme, että saat meidät nopeasti kiinni, kun sinulla on mitä tahansa mielen päällä mistä haluaisit keskustella kanssamme.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

  • Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti!
  • Ensimmäinen haastattelu käydään puhelimessa, jonka jälkeen saatat saada kutsun vielä jatkohaastatteluun.
  • Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta.  

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti osoitteeseen www.hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja töiden aloitus sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Marja Koikkalainen p. 044 777 5102, etunimi.sukunimi@hpheimo.fi.

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.