fbpx

Tuotantotyöntekijä elintarviketeollisuuteen

Kiinnostaako sinua käsillä tekeminen ja työ suomalaisen ruokatuotannon parissa? Haluatko työllistyä yritykseen, jossa ruoan laatu on kunnia-asia? 


Millainen työ on kyseessä?

Etsimme asiakkaalleemme pitkäaikaista tuotantotyöntekijää elintarviketeollisuuteen. Työ sisältää erilaisia elintarviketuotannon työtehtäviä. Alkuun työllistyt Henkilöstöpalvelu Heimon kautta, kunnes siirryt asiakkaan kirjoille.


Kenelle työ sopii?

Sinulle, joka omaat reippaan ja työhön oikean asenteen, tarkkuutta, huolellisuutta sekä hyvän suomen kielen taidon. Toivomme, että sinulla olisi aikaisempaa kokemusta elintarvikealalta tai alan koulutus mutta nämä eivät ole vaatimuksia. Asiakas perehdyttää sinut tähän työhön.

Olethan fyysisesti hyvässä kunnossa, työtä tehdään seisten ja työtehtävissä ovat välillä raskaita.
Sinulla tulisi olla oma ajoneuvo, koska työpaikalle pääsee vaikeasti julkisilla.


Miksi kannattaa hakea?

Tätä työtehtävää kannattaa jos sinua kiinnostaa työt pitkäaikainen työ ammattitaitoisessa työyhteisössä.
Alkuun työllistyt Henkilöstöpalvelu Heimon kautta kuusi kuukautta, kunnes siirryt asiakkaan kirjoille.
Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Palkkaus tässä työssä on elintarvikealan TES:n mukainen eli alk. 11,05 € / tunti riippuen sinun aikaisemmasta kokemuksesta. 
Sinulla pitää olla hygieniapassi.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian oheisen linkin kautta!

  • Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti!

Täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta ja liitä mukaan myös ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa Oskari Lindeman, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5103, oskari.lindeman@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.