fbpx

Tarjoilijoita, Kanavan Kruunu

Miltä kuulostaisi työskennellä idyllisissä maisemissa Vääksyn kanavan varrella ravintola Kanavan Kruunussa? Etsimme tarjoilijoita kesäkaudelle 2024!

Haemme Kanavan Kruunulle tarjoilijoita kokoaikatyöhön tai osa-aikatyöhön. Kanavan Kruunun kesäsesonki käynnistyy toukokuussa ja töitä on tarjolla elokuun loppuun saakka. Sunnuntaisin ravintola on suljettu. 

Mistä on kyse?

Työssä huolehdit ravintolan avaamisesta ja sulkemisesta, sisätilojen ja terassialueen yleisilmeestä, työskentelet kassalla, tarjoilet ja pääset valmistamaan jälkiruokia. 

Mitä toivomme sinulta?

Tämä työ sopii asiakaspalveluhenkiselle ja reippaalle tekijälle, joka nauttii erilaisista kohtaamisista ja haluaa olla mukana varmistamassa ensiluokkaisen asiakaskokemuksen upeassa ravintolamiljöössä.

Muutamia poikkeuksia ja joustavuutta työaikoihin toivotaan erityisesti niiltä työpäiviltä, kun Kunkussa nautitaan livemusiikkia. 

Edellytämme:

  • hygieniapassi
  • sujuva suomen kielen osaaminen

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Palkka: Tehtävästä maksetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Voit esittää palkkatoiveen. Matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskeva työehtosopimus sanelee kuitenkin työstä maksettavan vähimmäispalkan. 
  • Upeat puitteet 
  • Työyhteisön tuen, kattavan perehdytyksen ja aivan parhaat työtoverit!
  • Tuemme kaikissa työelämän tilanteissa. Lupaamme auttaa sinua uuden työn löytämisessä, mikäli tarvetta on kesäkauden 2024 jälkeen!

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

  • Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti!
  • Ensimmäinen haastattelu käydään puhelimitse, jonka jälkeen saatat edetä jatkohaastatteluun.
  • Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta.  

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Melissa Virtanen vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Melissan tavoittaa puh. 044 777 5115 tai sähköpostitse osoitteesta melissa.virtanen@hpheimo.fi .

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.