fbpx

CNC-Koneistaja

(haku päättynyt)

Kiinnostaako sinua työskennellä metallialan yrityksessä? Haluatko työllistyä perinteikkääseen metallipajaan, jossa työn laatu on kunnia-asia?

Millainen työ on kyseessä?
Asiakasyrityksemme etsii CNC-koneistajaa heidän tiimiinsä. Tässä työssä valmistat erilaisia komponenteja eri teollisuuden aloille. Töitä tehdään yhdessä vuorossa ja asiakas perehdyttää uudet työntekijät huolellisesti uuteen työhön.

Kenelle työ sopii?

Toivomme, että sinulta löytyy alalta aikaisempaa työkokemusta. Odotamme, että sinulla on osaamista Fanuc sekä Heidenhainista ja hyvä piirustustenlukutaito. Pystyt itsenäiseen työhön ja olet oma-aloitteinen sekä auttavainen. 

Miksi kannattaa hakea?

Sinun kannattaa hakea tätä työtä, jos sinua kiinnostaa työskennellä vakavaraisessa yrityksessä.


Mitä saat, kun työllistyt Heimon kautta?

Aloitetaan tärkeimmästä: Tässä työssä palkkasi on teknologiateollisuuden TES:n mukainen riippuen tottakai sinun aikaisemmasta kokemuksesta ja osaamisesta.  

Tuemme kaikissa työelämän tilanteissa, ja määräaikaisuuden loppuessa autamme sinua löytämään uuden työpaikan.

Me Heimolla välitämme työntekijöistämme. Lupaamme, että saat meidät nopeasti kiinni, jos sinulla on kysyttävää.

Meillä kysymyksiisi vastaavat aina aidot ihmiset, jotka ovat tukenasi koko työsuhteen elinkaaren ajan.

Hyvät työterveyspalvelut.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti! 

Hae tehtävää toimittamalla hakemuksesi ensi tilassa alla olevan linkin kautta. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo ja palkkatoiveesi. Lisätietoa tästä työstä antaa Oskari Lindeman, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, oskari.lindeman@hpheimo.fi, 044 777 5103

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.