fbpx

Varastotyöntekijä

(haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakasyrityksellemme Vääksyyn kausitöihin reipasta työntekijää

varastotöihin / pihamyyjäksi

Työsuhde alkaa huhti-toukokuussa ja kestää ainakin elokuulle, mahdollisesti syyskuulle saakka.

Työtehtäviisi kuuluvat pihamyynti ja varastotyöt sekä asiakaspalvelu. Työssä tarvitset ajokorttia. Työhön sisältyy myös tarvittaessa kassatyöskentely tavaroiden purku ja hyllytys sekä myymälän ja varaston yleiset tehtävät.

Toivomme sinulta hyvää fyysistä kuntoa, ymmärrystä rakennustarvikkeista, kokemusta myyntityöstä ja asiakaspalveluhenkisyyttä sekä positiivista asennetta.

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa täyttämällä hakulomakkeen. Kerrothan hakemuksessa, voitko työskennellä koko kesän, vai osan kesää. Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastatteluna. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102 marja.koikkalainen@hpheimo.fi