fbpx

Asiakaspalvelijoita Salpausselän kisoihin

(haku päättynyt)

Perinteikkäät Salpausselän kisat järjestetään Lahdessa 1.3.-3.3.2024. Etsimme asiakaspalvelijoita monipuolisiin työtehtäviin eri myyntipisteille. 

Hae mukaan rakentamaan ikimuistoista 101-vuotis kisaviikonloppua!

Kenelle työ sopii?

Työ sopii reippaille, aurinkoisille ja asiakaspalveluhenkisille tekijöille. Nautit erilaisista kohtaamisista ja kannat kortesi kekoon toiminnan sujuvuuden varmistamiseksi. 

Tehtävä sisältää esimerkiksi kassamyyntiä, blokkausta, fanituotteiden myyntiä, kisa-alueen siististä yleisilmeestä huolehtimista ja asiakaspalvelua.

Takaamme työpäiviisi unohtumattoman kisatunnelman ja yhteen hiileen puhaltavan työyhteisömme täyden tuen. Työpäivien kesto riippuu työpisteestäsi.

Mitä saat, kun työllistyt Heimon kautta?

  • Matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskeva työehtosopimus sanelee työstä maksettavan vähimmäispalkan, väh. 12,77€/h + lisät.
  • Työhön perehdytyksen 
  • Ainutlaatuisen kokemuksen tapahtumassa työskentelystä 
  • Me Heimolla välitämme työntekijöistämme. Lupaamme, että saat meidät nopeasti kiinni, kun sinulla on mitä tahansa mielen päällä mistä haluaisit keskustella kanssamme.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

  • Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti!
  • Ensimmäinen haastattelu on videohaastattelu.
  • Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta.  

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Melissa Virtanen vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Melissan tavoittaa puh. 044 777 5115 tai sähköpostitse osoitteesta melissa.virtanen@hpheimo.fi .

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.