fbpx

Teollisuussähköasentaja

(haku päättynyt)

Etsimme kunnossapidon tiimiin asiakkaalle

 

Teollisuussähköasentajaa / automaatioasentajaa

 

Tehtäviisi kuuluvat tehtaan sähkö- ja automaatiojärjestelmien asennus, huolto- ja korjaustoiminta sekä tehtyjen toimenpiteiden raportointi kunnossapitojärjestelmään eri asiakkailla ympäri Suomen.

Työ tapahtuu itsenäisesti asiakkaan ohjauksessa ja osana kunnossapitotiimiä. Asentaja kantaa vastuun omasta työstään, mutta myös laajemmin laitteiden ja asennusten turvallisuudesta.

Edellytämme asentajalta sähköasentajan tutkintoa sekä ymmärrystä teollisuuden laiteasennusten vaatimuksista. Automaatioasentajan tutkinto on eduksi, mutta kokemus teollisuuden asennuksista riittää.

Valitun työntekijän tulee osata lukea asennuskuvia, kytkeä erilaisia prosessin sähkölaitteita sekä myös ymmärtää niiden toimintaperiaatteet. Vianetsintä, erilaiset mittaukset sekä huoltoraporttien teko on oltava hallussa. Mekaanisten asennusten kokemus katsotaan eduksi.

Työntekijällä tulee olla suomen kielen lisäksi, hyvä suullinen ja kirjallinen englannin kielen osaaminen.

Työ on aluksi vuokratyöpaikka Henkilöstöpalvelu Heimon kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Palkkatoiveet otetaan vastaan ja palkkaus sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa pikaisesti täyttämällä hakulomakkeen. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.