fbpx

Kankaanleikkaaja

(haku päättynyt)

Haemme asiakasyrityksellemme Pedrolle Nastolaan kankaanleikkaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen arviolta 4kk. Tämän jälkeen on mahdollista jopa vakinaistua tähän tehtävään.

Toivomme, että olet jo ehtinyt kartuttaa kokemusta kankaanleikkaajan/ompelijan työstä, mieluiten huonekaluteollisuuden parissa. Käytössä on Gerber automaattileikkuri ja sen käyttöön koulutetaan, jos et vielä tunne automaattileikkurin mahdollisuuksia. Pieni kaavoitustyö ja -muokkaus sekä ompelu kuuluvat lisäksi tähän työhön.


Millainen työ on kyseessä?

Etsimme asiakkaallemmekankaanleikkaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen arviolta 4kk. Tämän jälkeen on mahdollista jopa vakinaistua tähän tehtävään.

Käytössä on automaattileikkuri, mutta tähän annetaan myös tarvittaessa koulutus. Työhön kuuluu lisäksi pienet kaavoitustyöt ja ompelut.

Kenelle työ sopii?

Toivomme, että olet jo ehtinyt kartuttaa kokemusta huonekaluteollisuudessa kankaanleikkaajan/ompelijan työstä.

Lisäksi toivomme, että olet ulospäinsuuntautunut henkilö ja omaat hyvän fyysisen kunnon. 

Miksi kannattaa hakea?

Tätä työtehtävää kannattaa jos sinua kiinnostaa työt vakavaraisessa yrityksessä , missä työskentelee mukava porukka.

Aluksi työllistyt Henkilöstöpalvelu Heimon kautta kuusi kuukautta, jonka jälkeen siirryt asiakkaan kirjoille.


Mitä saat, kun työllistyt Heimon kautta?

Tässä työssä palkkasi on puusepän TES:n mukainen. Palkka kuitenkin määräytyy sinun osaamisesi ja aikaisemman kokemuksen perusteella.

Tuemme kaikissa työelämän tilanteissa, ja määräaikaisuuden loppuessa autamme sinua löytämään uuden työpaikan.

Me Heimolla välitämme työntekijöistämme. Lupaamme, että saat meidät nopeasti kiinni, jos sinulla on kysyttävää.

Meillä kysymyksiisi vastaavat aina aidot ihmiset, jotka ovat tukenasi koko työsuhteen elinkaaren ajan.

Hyvät työterveyspalvelut.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti! 

Hae tehtävää toimittamalla hakemuksesi ensi tilassa alla olevan linkin kautta. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo ja palkkatoiveesi. Lisätietoa tästä työstä antaa Oskari Lindeman, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, oskari.lindeman@hpheimo.fi, 044 777 5103

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.