fbpx

Siivooja

(haku päättynyt)

Miltä kuulostaisi pitkäaikainen siivousalan tehtävä Lahden keskustasta säännöllisillä työajoilla? Meillä olisi ehkä juuri sinulle tarvetta!

Etsimme asiakasyrityksellemme Clean Steam Oy:lle siivoojaa Lahteen kokoaikatyöhön. Työajat sovittavissa ma-la klo 6-16 välille (työpäivien kesto n.6-8h).

Kenelle työ sopii?

Etsimme siivousalan tekijää Lahteen. Etsimämme työntekijä pärjää itsenäisessä työssä ja omaa reippaan asenteen. Työ edellyttää hyvää peruskuntoa. Toivomme sinulta löytyvän vähän verran puhtaanapitoalan työkokemusta.

Työvälineet löytyvät osittain kohteista. Kohteiden välillä liikkumiseen tarvitset oman auton käyttöösi. Etsimme sitoutunutta tekijää, joka on vastuuntuntoinen ja tarkka työnsä jäljestä. Tuot hyvän lisän työporukkaan ja työt tulevat tehdyksi aikataulussa.

Mitä saat, kun työllistyt Heimon kautta?

  • Palkka: Tehtävästä maksetaan vähintään TES:n mukaan, mutta voit myös esittää palkkatoiveen. Palkkahaitari n. 11,5-13,5€/h.
  • Kunnon perehdytyksen 
  • Työsuhde on alkuun 6kk Henkilöstöpalvelu Heimo:n kautta. Tämän jälkeen sinulla on mahdollisuus vakinaistua asiakkaamme riveihin.
  • Me Heimolla välitämme työntekijöistämme. Lupaamme, että saat meidät nopeasti kiinni, kun sinulla on mitä tahansa mielen päällä mistä haluaisit keskustella kanssamme.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

  • Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti!
  • Ensimmäinen haastattelu käydään puhelimessa.
  • Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta.  

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Melissa Virtanen vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Melissan tavoittaa puh. 044 777 5115 tai sähköpostitse osoitteesta melissa.virtanen@hpheimo.fi .

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.