fbpx

Sähköasentaja

(haku päättynyt)

Oletko sähköpuolen osaaja vailla töitä? Etsimme kahta sähköasentajaa apukäsiksi asiakkaallemme Lahteen loppuvuodeksi 2023!

Töitä tehdään arkisin päivävuoroissa. Tarjoamme tunteja 40h/vko. Työsuhde on aluksi määräaikaisuus Henkilöstöpalvelu Heimon kautta. Mikäli työ lähtee hyvin käyntiin, tarjoamme sinulle jatkoa 2024 vuodelle samoissa kohteissa. 

Kenelle työ sopii?

Reippaalle ja itsenäiseen työhön kykenevälle tekijälle. Kohteet ovat työmaita (saneeraus) ja huoltoja. Työtehtävät riippuvat hieman osaamisestasi. 

Omaat soveltuvan koulutuksen, työturvallisuuskortin ja sähkötyöluvan. Toivoisimme sinulta muutaman vuoden työkokemusta sähköasentajan tehtävistä ja oman auton käyttömahdollisuutta. Työssä edellytetään suomen kielen osaamista.

Mitä saat, kun työllistyt Heimon kautta?

  • Aloitetaan tärkeimmästä: Tässä työssä palkkasi on sovittavissa hieman kokemuksestasi riippuen, n. 15€/h. 
  • Perehdytyksen työtehtäviin
  • Tuemme kaikissa työelämän tilanteissa. Mikäli määräaikainen työsuhteesi ei jatkuisi, lupaamme auttaa sinua uuden työn löytämisessä.
  • Me Heimolla välitämme työntekijöistämme. Lupaamme, että saat meidät nopeasti kiinni, kun sinulla on mitä tahansa mielen päällä mistä haluaisit keskustella kanssamme.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

  • Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti!
  • Ensimmäinen haastattelu käydään puhelimessa, jonka jälkeen saatat saada kutsun vielä jatkohaastatteluun.
  • Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta.  

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Melissa Virtanen vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Melissan tavoittaa puh. 044 777 5115 tai sähköpostitse osoitteesta melissa.virtanen@hpheimo.fi .

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.