fbpx

TIG-hitsaaja pk-seudulle

(haku päättynyt)

Etsimme asiaksyrityksellemme 

TIG-HITSAAJAA 

Työtehtäväsi koostuvat erilaisten teräsrakenteiden valmistuksesta ja kokoonpanosta. Hallitset metallipajan perustyöt ja osaat lukea rakennepiirustuksia ja valmistuskuvia. Sinulla on näyttöä rst/hst ohutlevyn tig-hitsaamisesta. 

Toivomme sinulta:

  • aikaisempaa työkokemusta metallialalta
  • hitsaustaitoa ja metallipajan perustöiden hallitsemista
  • suomenkielen osaamista
  • oma-aloitteisuutta ja motivoitunutta asennetta
  • voimassa olevia tulityö- ja työturvallisuuskortteja

Tarjoamme sinulle

Saat työtehtäviisi kattavan perehdytyksen ja työsi tukena on ammattitaitoinen, kannustava työyhteisö. Työsuhde alkaa puolen vuoden määräaikaisuutena Henkilöstöpalvelu Heimon kautta, jonka jälkeen siirryt työskentelemään suoraan asiakasyrityksen kirjoille. 

Mitä saat, kun työllistyt Heimon kautta?

Aloitetaan tärkeimmästä: Tässä työssä palkkasi on neuvoteltavissa pohjautuen Teknologiateollisuuden TESiin ja suurin valttisi on osaamisesi. Me Heimolla välitämme työntekijöistämme ja saat meidät nopeasti kiinni, jos sinulla on kysyttävää. Meillä kysymyksiisi vastaavat aina aidot ihmiset, jotka ovat tukenasi koko työsuhteen elinkaaren ajan. Saat myös työterveyspalvelut käyttöösi.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus mahdollisimman pian kyseisen työpaikkailmoituksen kautta osoitteessa www.hpheimo.fi  Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8 - 16 Mari Heino, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5108, mari.heino@hpheimo.fi

 


Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.