fbpx

CNC-Koneistaja, vakituinen työsuhde

(haku päättynyt)

Sytytkö monipuolisista koneistajan tehtävistä? Viihdytkö nykyaikaisten ja uusien Mazak työstökoneiden parissa? 
Hyvä, sillä etsimme
asiakasyrityksellemme CNC-koneistajaa Tuusulaan kokoaikaiseen työsuhteeseen.
Voit olla alan konkari tai vasta urasi alkuvaiheessa oleva tulevaisuuden ammattilainen !
Työskentelet moniakselisten työstökoneiden sekä CNC-sorvien parissa siisteissä ja viihtyisissä työtiloissa. Valmistat asiakkaiden tilaustöitä pääsääntöisesti pieniä ja keskisuuria sarjoja. Työstettävät materiaalit vaihtelevat eri teräksistä muoviin.
Työskentelet 2-vuorossa ja työaikasi sijoittuvat klo 6 - 24 välille työpäivästä riippuen. Työpaikalle huristat kätevästi omalla autolla. 
Arvostamme
  • Koneistajan koulutusta ja kokemusta 
  • motivaatiota ja asennetta työntekoon
  • suomenkielen taitoa
  • Huolellista ja oma-aloitteista otetta  
  • Halua jatkaa kehittymistäsi alan vahvaksi osaajaksi

Tarjoamme sinulle

Saat työtehtäviisi kattavan perehdytyksen ja työsi tukena on ammattitaitoinen, kannustava työyhteisö. Kehittymistäsi tuetaan myös erilaisilla koneiden maahantuojan kanssa järjestetettävillä koulutuksilla. Käytössäsi on modernit, hyvät työvälineet, monipuolista toimenkuvaa unohtamatta.  Työsuhde alkaa puolen vuoden määräaikaisuutena Henkilöstöpalvelu Heimon kautta, jonka jälkeen siirryt työskentelemään suoraan asiakasyrityksen kirjoille. 

Mitä saat, kun työllistyt Heimon kautta?

Aloitetaan tärkeimmästä: Tässä työssä palkkasi on neuvoteltavissa pohjautuen Teknologiateollisuuden TESiin ja suurin valttisi on osaamisesi. Me Heimolla välitämme työntekijöistämme ja saat meidät nopeasti kiinni, jos sinulla on kysyttävää. Meillä kysymyksiisi vastaavat aina aidot ihmiset, jotka ovat tukenasi koko työsuhteen elinkaaren ajan. Saat myös työterveyspalvelut käyttöösi.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus mahdollisimman pian kyseisen työpaikkailmoituksen kautta osoitteessa www.hpheimo.fi  Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8 - 16 Mari Heino, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5108, mari.heino@hpheimo.fi

 


Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.