fbpx

Kotisiivooja pk-seutu

(haku päättynyt)

Hei Sinä siivousalan ammattilainen. Etsitkö uusia tuulia työelämään? Nyt voit lopettaa etsimisen, tule meille töihin! Meillä Sinua ja työtäsi arvostetaan. 

Etsimme asiakasyrityksellemme 

KOTISIIVOOJAA Uudenmaan alueelle

Työ sisältää monipuolisia siivoustehtäviä asiakkaiden kodeissa ja työtä tehdään työparin kanssa tai yksin.  
Työt suoritetaan klo 7.00-16.00 ja työtä on aluksi tarjolla 25-37,5 tuntia viikossa, jatkossa mahdollisuus kokoaikaiseen työhön.

Työkohteet sijaitsevat eri puolilla Uuttamaata, joten sinulla on voimassa oleva B-ajokortti ja plussana oma auto. 
Toivomme sinulta siivousalan kokemusta,  hyvää suomen kielen taitoa, aurinkoista palveluasennetta sekä halua oppia uutta.


Lisäksi sinulta löytyy:
- ennen kaikkea iloista ja reipasta asennetta työhön ja asiakaspalveluun
- tarkkaa työjälkeä ja siivoojan pelisilmää
- itseohjautuvuutta
- kokemusta kohdata erilaisia asiakkaita

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkka 12,94 €/h. Siivousalan kokemus nostaa palkkaa ja siivousalan koulutus plussaa (palkka 14-15 €/h). Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena 6 kk, mutta osaavalla tekijällä on mahdollisuus työllistyä vakituiseksi asiakasyritykseen. Me pidämme tekijöistämme hyvää huolta. 

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Heimopäällikkö Mari Heino vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Marin tavoittaa puh. 044 777 5108 tai sähköpostitse osoitteesta mari.heino@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.