fbpx

Kokki

(haku päättynyt)

Ookko nää reipas ja työtä pelkäämätön tekijä, jonka hymy ei hyydy kiireenkään keskellä?

Ilmianna itsesi rohkeasti, kerro meille mitä osaat - me hoidamme loput.

Heimotyö | Heimo

Heimo | Heimo on työnteon puolella

Etsimme asiakkaallemme KOKKIA Oulunsaloon. Voit olla keittiön rautainen ammattilainen etsimässä uusia haasteita urallesi tai juuri valmistunut kokki.

Ravintola-alan aito kiinnostus luo oikean pohjan alalle työllistymiselle. Pääset työskentelmään vasta avatussa monipuolisessa ravintolassa ja kehittämään ravintolan toimintaa huumorintajuisen työporukan kanssa. Työtehtäviisi kuuluu aamupalan, lounaan ja pienten tarjoiltavien valmistus. Me arvostamme omatoimista ja reipasta asennetta. -Asenne ratkaisee!

Työt alkavat mahdollisiman pian ja työajat ovat ma-pe noin klo 7:00-15:00. Edellytykset ovat voimassa oleva hygieniapassi ja suomen kielen taito.

Tarjoamme sinulle (mm.):

Huumorintajuisen työporukan

Palkka osaamisen/kokemuksen mukaan

Hienon mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin ja luoda uraasi

Luotettavan ja ammattitaitoisen avun esim. työsuhdeasioihin

KIINNOSTUITKO? Hienoa! Meillä Heimolla asiat hoidetaan mutkattomasti ja nopeasti. Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi ja paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.


Lisätietoja antaa enemmän kuin mielellään:

Heimopäällikkö Janne Nissinen | janne.nissinen@hpheimo.fi puh. 044 744 7033

Heimo HR Ida Viander | ida.viander@hpheimo.fi puh. 044 744 7032

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.