fbpx

Markkinointiassistentti

(haku päättynyt)

Voisiko unelmatyösi olla yhdistelmä markkinointia ja erinomaisen asiakaskokemuksen luomista? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme markkinointiassistentti.  

Haemme asiakkaallemme Alarm Kiinteistöturvalle markkinointiassistenttia vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Mistä on kyse?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän markkinoinnin etulinjassa vakavaraisessa yrityksessä. Olet avainasemassa kehittämässä markkinoinnin automaatiota. Työ sisältää esimerkiksi verkkosivujen ylläpitoa ja suunnittelua, sisällöntuotantoa, hakukoneoptimointia, tuotetietojen täydentämistä ja uutiskirjeen laadintaa. Ymmärrät sosiaalisen median analytiikkaa ja hallinnoit yrityksen eri kanavia siellä (Facebook & Instagram).

Menestyäksesi roolissa...

Toimit asiakaslähtöisesti ja teet huolellista työtä aikatauluista tinkimättä. Viestit sujuvasti ja omaat hyvät yhteistyötaidot. Tietotekninen osaamisesi on erinomaisella tasolla. Työ edellyttää oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Osana työyhteisöä kehität toimintatapoja ja tuet tiimiä omalla osaamisellasi. Varmistat laadukkaan asiakaskokemuksen huolehtimalla verkkosivujen sisällöstä ja tuotekuvauksista.

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta markkinointiin liittyen sekä sujuvaa kirjallista- ja suullista suomen kielen taitoa.

Työajat ja työpaikan sijainti?

Työajat arkisin päivävuoroissa. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Kivimäentie 4, 15200 Lahti.

Alarm Kiinteistöturva

 

Alarm Kiinteistöturva on lähes 30 vuotta toiminut yritys, jonka palveluihin kuuluu markkinoiden parhaat turvajärjestelmät ja niiden asennukset. Turvaamme asiakkaidemme arkea kokonaisvaltaisen ja käyttäjälleen vaivattoman palvelumme avulla. Henkilöstö on tärkein voimavaramme.

Miksi meille kannattaa hakea?

  • Tehtävästä maksetaan kiinteä kuukausipalkka. Voit esittää palkkatoiveen. Palkkahaitari 2400–2900 €/kk.
  • Tuotteet ja palvelu ovat ensiluokkaisia.
  • Tarjoamme tehtävän, jossa pääset aidosti kehittämään toimintaamme
  • Saat mukavan ja kannustavan työyhteisön ympärillesi

Kiinnostuitko? Hienoa! Haethan paikkaa mahdollisimman pian.

  • Haastattelemme työnhakijoita jo hakuaikana. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti!
  • Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta.  

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Melissa Virtanen vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8–16 välillä tai laita viestiä. Melissan tavoittaa puh. 044 777 5115 tai sähköpostitse osoitteesta melissa.virtanen@hpheimo.fi .

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.