fbpx

Kokenut sähköasentaja pk-seudulle

(haku päättynyt)

Oletko sähköpuolen osaaja vailla töitä?

Etsimme asiakasyrityksellemme

  • Kokenutta sähköasentajaa pk-seudun saneerauskohteisiin

Työskentelet linjasaneerauskohteissa arkipäivisin klo 7-17 välillä. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena ja mahdollisuuksien mukaan työllistyt myöhemmin asiakkaan kirjoille. 

Kenelle työ sopii?

Etsimme reipasta ja itsenäiseen työhön kykenevää tekijää, jolta löytyy useamman vuoden sähköalan työkokemus mielellään kerrostalosaneerauksesta. Olet ammattiylpeä, yrittäjähenkinen ja motivoitunut. 

Omaat soveltuvan koulutuksen, työturvallisuuskortin ja sähkötyöluvan.

Mitä saat, kun työllistyt Heimon kautta?

  • Aloitetaan tärkeimmästä: Tässä työssä palkkasi määräytyy kokemuksestasi (minimipalkka alk. 15,93 €/t) 
  • Perehdytyksen työtehtäviin
  • Tuemme kaikissa työelämän tilanteissa. Mikäli määräaikainen työsuhteesi ei jatkuisi, lupaamme auttaa sinua uuden työn löytämisessä.
  • Me Heimolla välitämme työntekijöistämme. Lupaamme, että saat meidät nopeasti kiinni, kun sinulla on mitä tahansa mielen päällä mistä haluaisit keskustella kanssamme.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

  • Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti!
  • Ensimmäinen haastattelu käydään puhelimessa, jonka jälkeen saatat saada kutsun vielä jatkohaastatteluun.
  • Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta.  

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Mari Heino vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Marin tavoittaa puh. 044 777 5108 tai sähköpostitse osoitteesta mari.heino@hpheimo.fi .

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.