fbpx

Käsityöläinen tuotantotöihin

(haku päättynyt)

Etsinnässä tarkka käsityöläinen Lahteen!

Etsimme asiakasyrityksellemme käsityöläistä tuotantotöihin

Kenelle työt sopivat?

Olet motivoitunut, oppiva ja tekevä sekä työhön tarttuva henkilö, jolla on tarkka käden ja silmän yhteistyö. Työhön annetaan kunnon perehdytys, joten jaksathan kuunnella ja imeä oppia itseesi. 

Työ on kokopäivätyötä, päivävuorossa. Työpaikka sijaitsee Lahden keskustan tuntumassa, hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta tarkkuutta vaativista tuotantotehtävistä. Toivomme sinulta hyviä tietoteknisiä taitoja. Toivomme myös joustavuutta työn kiertoon, eli halua oppia monipuolisesti metallituotannon tehtävät. Työsuhde alkaa määräaikaisuudella Henkilöstöpalvelu Heimo Oy:n kautta ja 6 kk:n jälkeen sinulla on mahdollisuus vakinaistua asiakkaamme kirjoille.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä! Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta.  

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta, soittele ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Marjan tavoittaa puh. 044 777 5102 tai sähköpostitse osoitteesta marja.koikkalainen@hpheimo.fi.

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.