fbpx

Kotisiivooja, keikkatyö

(haku päättynyt)

Ookko nää reipas työtä pelkäämätön tekijä, joka nauttii että paikat ovat tip-top?

Ilmianna itsesi rohkeasti, kerro meille mitä osaat - me hoidamme loput.

Heimotyö | Heimo

Heimo | Heimo on työnteon puolella

Etsimme asiakkaallemme kotisiivoojaa keikkatyöhön Oulun alueelle.

Kotisiivoojana pääset tekemään merkityksellistä työtä ja huolehtimaan asiakkaiden kotien puhtaudesta yhdessä työparin kanssa. Työajat ovat arkisin noin klo 8-16. Sinulla on mahdollisuus työllistyä osa-aikaiseen tai keikkaluontoiseen työsuhteeseen elämäntilanteestasi riippuen. -Sinä päätät! 

Sinun tarvitsee omata vain maalaisjärkeä, iloista asennetta ja kykyä mukautua tilanteisiin. -Asenne ratkaisee! Edellytys työhön on suomen kielen taito. Aiempi siivousalan työkokemus, B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan luonnollisesti eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Oman auton käytöstä maksamme kilometrikorvaukset. 

Tarjoamme sinulle (mm.):

•Palkan huomioiden osaamisen/kokemuksen 12-14 e/h

•Hienon mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin ja luoda uraasi

•Luotettavan ja ammattitaitoisen avun esim. työsuhdeasioihin

KIINNOSTUITKO? Hienoa! Meillä Heimolla asiat hoidetaan mutkattomasti ja nopeasti. Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi ja paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.


Lisätietoja antaa enemmän kuin mielellään:

Heimopäällikkö Janne Nissinen | janne.nissinen@hpheimo.fi puh. 044 744 7033.

Heimo HR Ida Viander | ida.viander@hpheimo.fi puh. 044 744 4032

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.