fbpx

Myyntineuvottelija Hotelli Hirvihaaran Kartanoon

(haku päättynyt)

Haemme asiakkaallemme Hotelli Hirvihaaran Kartanolle vakituiseen työsuhteeseen 

MYYNTINEUVOTTELIJAA hotellipalveluille.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä, HotelLinx Cloud -järjestelmästä sekä hotelli-, ravintola- ja matkailualan asiakaspalvelu- ja myyntityöstä.

Työskentelet myyntineuvottelijan tehtävässä Hotelli Hirvihaaran Kartanon asiakaspalvelussa, osana koko Kartanon tiivistä ja ammattitaitoista tiimiä.

Tehtävänäsi on myydä Kartanon majoitus- ja kokouspalveluita pääasiallisesti puhelimitse sekä sähköpostitse. Vastaten päivittäisistä tarjouspyyntöihin vastaamisista, tarjousten tekemisistä aina varauksiin saakka. Työtehtäviin kuuluu myös aktiivinen uusasiakashankinta.

Olet luonteeltasi asiakaspalveluhenkinen, iloinen ja ystävällinen. Olet tarkka, ahkera ja oma-aloitteinen sekä omaat hyvät tietotekniset taidot. Opit nopeasti uusia asioita ja eikä hymysi hyydy kiireen hetkellä. 

Kyseessä on vakituinen työ ja suorarekrytointi, työllistyt suoraan asiakasyritykseen.

Työn aloitus sopimuksen mukaan.

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus palkkatoiveineen kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja haku päättyy heti, kun sopiva henkilö löytyy. Lisätietoja tehtävästä antaa Aluejohtaja Tommi Seljas, tommi.seljas@hpheimo.fi