fbpx

Ravintolatyöntekijä

(haku päättynyt)

Etsimme kassatyöntekijää saliin lounasbuffet -ravintolaan Lahteen!

Etsimme asiakasyrityksellemme kassatyöntekijää lounasbuffet -ravintolaan Lahteen. Tehtävä on kokoaikainen, täysillä työtunneilla ja työajat 2-vuorossa arkisin klo 8-21 välillä ja viikonloppuisin klo 9-21. 

Mistä on kyse?

Pääset toimimaan kassalla, huolehtimaan ravintolan siististä yleisilmeestä ja täyttämään buffapöytää. Tehtävä edellyttää reipasta työotetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja iloista asiakaspalveluhenkisyyttä. 

Sinulta löytyy anniskelupassi ja hygieniapassi. Soveltuva työkokemus ravintola-alalta katsotaan eduksi.

Mitä saat, kun työllistyt Heimon kautta?

  • Palkka: Matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskeva työehtosopimus sanelee työstä maksettavan vähimmäispalkan, joka on anniskeluravintolassa vähintään 12,77€/h.  
  • Työyhteisön täyden tuen, kattavan perehdytyksen ja mukavat työkaverit.
  • Työsuhde on alkuun 6kk määräaikaisuus Henkilöstöpalvelu Heimon kautta. Tämän jälkeen asiakasyrityksemme ei kuitenkaan sinusta luovu. Jatkosopimus on vakituinen.
  • Työyhteisön tuen, mukavat työkaverit ja kattavan perehdytyksen tehtävään. 
  • Me Heimolla välitämme työntekijöistämme. Lupaamme, että saat meidät nopeasti kiinni, kun sinulla on mitä tahansa mielen päällä mistä haluaisit keskustella kanssamme.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

  • Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti!
  • Ensimmäinen haastattelu käydään puhelimitse, jonka jälkeen saatat edetä jatkohaastatteluun ravintolapäällikön kanssa.
  • Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta.  

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Melissa Virtanen vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Melissan tavoittaa puh. 044 777 5115 tai sähköpostitse osoitteesta melissa.virtanen@hpheimo.fi .

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.