fbpx

Ostaja

(haku päättynyt)

Sisuwood Oy valmistaa ja markkinoi korkealuokkaisia erikoispuusepän kalusteita rakennusteollisuuden eri tarpeisiin, saneeraus- ja uudisrakentamisen kohteisiin. Kaikki kalusteet tehdään mittatilaustyönä laadukkaista materiaaleista vuosikymmenten ammattitaidolla.

Etsimme asiakkaallemme Sisuwood Oy:lle Juvalle ostajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluvat mm. materiaaliostot pääasiassa kotimaan tavarantoimittajilta.

Työssä menestyminen edellyttää hyviä neuvottelutaitoja, sosiaalista älykkyyttä, puutekniikan ymmärrystä sekä kykyä tehdä töitä itsenäisesti. Numeroiden lisäksi ostaja hallitsee monipuoliset it-taidot. Kielitaitona suomen lisäksi on englanti.

Työhön annetaan kattava perehdytys. Ostajan koulutustausta voi olla esimerkiksi liiketalous, tekninen tai puupuolen koulutus. Alan osaaminen voi olla myös työn tai harrastuneisuuden kautta hankittua. Óstajana asenne ja halu kehittyä työssä ovat avainasemassa.

Hae tehtävää toimittamalla hakemuksesi ensi tilassa alla olevan linkin kautta. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo ja palkkatoiveesi. Ensimmäinen haastattattelukierros tehdään videohaastatteluna. Lisätietoa tästä työstä antaa Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, Marja Koikkalainen, marja.koikkalainen@hpheimo.fi, 044 777 5102.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.