fbpx

Autonasentaja Nokialle ja Sastamalaan

(haku päättynyt)

Haluatko olla osana rentoa ja energistä työyhteisöä ? Pidät ongelmanratkaisusta ja
tarkasta työnjäljestä ? 

Hyvä, saatat olla etsimämme henkilö

Etsimme asiakkaallemme Nokian Autopajat Oy:lle monimerkkikorjaamoon henkilö- paketti ja asunto-autojen huolto- ja korjaustiimiin kasvun tueksi

AUTONASENTAJAA Nokialle ja Sastamalaan

Työtehtäväsi ovat monipuolisia monimerkkikorjaamon työtehtäviä  korjaamisen ja huoltamisen parissa.  

Työ on vakituinen ja alkaa aluksi vuokratyösuhteena kauttamme.

Työpisteesi sijaitsee joko Nokialla tai Häijäässä, Sastamalassa ja saat tueksesi mukavan työyhteisön ja uusimmat työkalut ja testerit! Työaikasi sijoittuu arkipäivisin joko klo 8-16 tai 9-17 - viikonloput vapaat.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, mukavan työyhteisön sekä loistavan työympäristön kehittyvässä yrityksessämme.

Odotamme, että sinulla on alan koulutus sekä vähintään muutaman vuoden työkokemus.Hallitset itsenäisen vianhaun ja ratkaisun ongelmaan. Omaat hyvät asiakaspalvelutaidot, olet luotettava ja tuot myönteistä lisämaustetta tiimiimme.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista, olemme sinuun tyhteydessä nopeasti!

Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta.  

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Heimopäällikkö Mari Heino vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Marin tavoittaa puh. 044 777 5108 tai sähköpostitse osoitteesta mari.heino@hpheimo.fi