fbpx

Tuotantotyöntekijä (Haku päättynyt)

Etsitkö tuotantopainoitteista työtä Heinolan suunnalta? Hyvä, sillä me etsimme ehkä juuri sinua!

Etsimme asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijöitä kokoaikatyöhön. Työajat ma-pe 3-vuorossa tai 2-vuorossa. Tehtävä on kokoaikainen ja alkuun 3-6kk määräaikaisuus Henkilöstöpalvelu Heimon kautta.

Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi linjastotyötä, pakkausta, koneiden ohjelmointia, CNC-koneistusta ym. riippuen osaamisestasi. Trukilla-ajotaito ja eri materiaalinen tuntemus katsotaan eduksi. 

Kenelle työ sopii?

Pärjäät työssä varmasti, mikäli omaat soveltuvaa työkokemusta tai puualan koulutuksen, olet vuorotyövalmiudella varustettu ja nopea omaksumaan uutta tietoa. Työskentelet huolellisesti laadusta tinkimättä ja työkalut pysyvät käsissäsi. 

Mitä saat, kun työllistyt Heimon kautta?

  • Aloitetaan tärkeimmästä: Tässä työssä lähtöpalkka on n. 11,5-13,5€/h. 
  • Tuemme kaikissa työelämän tilanteissa. Mikäli määräaikainen työsuhteesi ei jatkuisi, lupaamme auttaa sinua uuden työn löytämisessä.
  • Me Heimolla välitämme työntekijöistämme. Lupaamme, että saat meidät nopeasti kiinni, kun sinulla on mitä tahansa mielen päällä mistä haluaisit keskustella kanssamme.  
  • Kokoaikatyön 40h / viikko
  • Työyhteisön, jossa töitä tehdään hyvillä mielin ja työpanostasi arvostetaan

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

  • Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti!
  • Ensimmäinen haastattelu käydään puhelimessa, jonka jälkeen saatat saada kutsun vielä jatkohaastatteluun.
  • Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta.  

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Melissa Virtanen vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Melissan tavoittaa puh. 044 777 5115 tai sähköpostitse osoitteesta melissa.virtanen@hpheimo.fi .

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.