fbpx

Tuotantotyöntekijä (Haku päättynyt)

Etsinnässä tuotantotyöntekijä Lahteen!

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista työntekijää metallin tuotantotöihin

pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Kenelle työt sopivat?

Olet motivoitunut ja työhön tarttuva henkilö, jolle sopii fyysinen tuotantotyö metallialan yrityksessä. Yrityksessä arvostetaan teknistä ymmärrystä ja käsillä tekemisen taitoja sekä tarkkuutta. Työhön annetaan kunnon perehdytys, jonka jälkeen pääset työskentelemään itsenäisesti metallin tuotantotöissä. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan vaikka heti. Kyseessä on kokopäivätyö arkipäivisin (ma-pe), päivävuorossa. Työpaikka sijaitsee 3-4 kilometrin päässä Lahden keskustasta, hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta tuotantotehtävistä. Toivomme sinulta hyvää kuntoa, että jaksat tehdä koko päivän fyysisesti raskasta seisomatyötä. Toivomme myös joustavuutta ja halua kehittää osaamista, eli halua oppia myös muut valumetallituotannon tehtävät. Työsuhde alkaa määräaikaisuudella Henkilöstöpalvelu Heimo Oy:n kautta ja 6 kk:n jälkeen sinulla on mahdollisuus vakinaistua asiakkaamme kirjoille. Tehtävään haetaan pitkäaikaista työntekijää, joka haluaa kehittää omaa osaamistaan.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä! Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta.  

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Marja Koikkalainen vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Marjan tavoittaa puh. 044 777 5102 tai sähköpostitse osoitteesta marja.koikkalainen@hpheimo.fi.

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.