fbpx

Tarjoilijoita Messilään

Etsimme Messilään talvisesongiksi motivoituneita ja asiakaspalveluhenkisiä 


TARJOILIJOITA

Onko sinulla aikaisempaa kokemusta alalta ja nautit asiakaspalvelusta? Onko työotteesi ripeä, itseohjautuva ja joustava sekä osaat toimia tehokkaasti myös kiireen keskellä? Haluatko työskennellä tärkeänä osana rennossa ja osaavassa työporukassa?

Mikäli vastasit ylläoleviin kysymyksiin kyllä, niin saatat olla etsimämme henkilö. Työ on määräaikainen kestäen talvisesongin. Ajokortti on hyödyksi, sillä julkinen liikenne kulkee Messilään erittäin heikosti.

Edellytämme sinulta valmiutta työskennellä kaikissa Messilän ravintoloissa (Bistro, Kartano, Markkinat ja kahvila Laaso)

Tarjoamme rennon ja sporttisen työympäristön hiihtoväen keskellä ja huumorintajuisen työporukan seurassa! Henkilökuntaetuna mm. kausikortti Messilään!

Täytäthän hakemuksen osoitteessa www.hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Marja Koikkalainen p. 044 777 5102,  
marja.koikkalainen@hpheimo.fi.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.