fbpx

Tiskari (Haku päättynyt)

Etsimme asiakasyritykseemme ravintolatyöntekijää ensisijaisesti tiskiin. Monipuolisesti ravintolan eri työtehtäviä: tiskaaminen, siivous ja ruoanlaiton avustavia tehtäviä. Työtunteja 0-37,5h / vko.

Edellytämme hakijalta vähintään 18-vuoden ikää sekä sujuvaa englannin kielen kirjallista- ja suullista taitoa. Venäjän kielen osaaminen katsotaan eduksi. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Työajat ma-su ravintolan aukioloaikojen mukaisesti.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti! Ensimmäinen haastattelu käydään puhelimessa, jonka jälkeen saatat saada kutsun vielä videohaastatteluvaiheeseen. Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta.

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Melissa Virtanen vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Melissan tavoittaa puh. 044 777 5115 tai sähköpostitse osoitteesta melissa.virtanen@hpheimo.fi .

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.