fbpx

Varastotyöntekijä (Haku päättynyt)

Hei sinä ammattitaitoinen varastotyöntekijä, nyt olisi vakituista työtä tarjolla! Ilmianna itsesi ja hae jo tänään. 

Etsimme metallialan yritykseen varastotyöntekijää Tampereen Hervantaan

Työnkuvaasi kuuluu monipuoliset varastotyöt mm. tavaroiden vastaanotto, keräily ja lähettäminen. Lisäksi pääset työskentelemään kokoonpanossa ja tavaroiden pakkaajana. Tehtävässä pärjäät oma-aloitteisella ja reipaalla työskentelytavalla. Hallitset myös kiireen. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja työ on arkisin tehtävää päivätyötä 40h/vko. 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työnkuvan vakavaraisessa ja kehittyvässä yrityksessä. Pääset työskentelemään mukavassa työyhteisössä ja saat kattavan perehdytyksen.

Edellytämme hakijalta C-korttia, valmiutta 2-vuorotyöhön, sekä kokemusta työntömastotrukin käytöstä. Iso plussa mikäli olet työskennellyt metallialan yrityksessä aiemmin. 

KIINNOSTUITKO? Hienoa! Meillä Heimolla asiat hoidetaan mutkattomasti ja nopeasti. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen liitteineen mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Heimo HR Ida Viander | ida.viander@hpheimo.fi | puh.044 744 7032

 

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.