fbpx

Teollisuusputkiasentaja (Haku päättynyt)

Hei sinä teollisuusputkiasentaja, nyt olisi monipuolisia töitä tarjolla ammattitaitoa jo kartuttaneelle tekijälle! Pääset osaksi valtakunnallista isoa toimijaa, jossa on uramahdollisuuksia ja mahdollisuutta kehittää osaamista. 

Etsimme siis teollisuusputkiasentajaa Tampereelle vakituiseen työsuhteeseen.

Toimenkuvaasi kuuluu asennustyöt vaihtelevissa kohteissa Pirkanmaan alueella. Toivomme sinulta löytyvän vähintään kahden vuoden verran kokemusta vastaavista työtehtävistä ja hitsaustaitoja. Lisäksi toivomme, että piirustusten luku on sinulle tuttua puuhaa ja että pystyt tekemään putkilinjoja tarvittaessa myös ilman suunnitelmia. 

Tarjoamme sinulle:

vakituisen työn

tuntiansiot 15-20e/h

hyvät työsuhde-edut

ison konsernin tarjoamat uramahdollisuudet

KIINNOSTUITKO? Hienoa! Meillä Heimolla asiat hoidetaan mutkattomasti ja nopeasti. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen liitteineen mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Heimo HR Ida Viander | ida.viander@hpheimo.fi | puh.044 744 7032

 

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.