fbpx

Keilahallityöntekijä Järvenpäähän (Haku päättynyt)

Oletko aina haaveillut rennosta työporukasta ja asiakaspalvelutyöstä? Nautitko vaihtelevista työtehtävistä ja mukavista asiakkaista ?

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Järvenpään Keilahallille kokopäiväistä keilahallityöntekijää
 
Millainen työ on kyseessä?

Pidät huolta keilahallin arjen sujuvuudesta ja asiakkaiden viihtyvyydestä. Työtehtäviäsi ovat mm. varauksien vastaanottaminen, asiakkaiden opastaminen, paikkojen siistinä pitäminen sekä ratojen kunnossapito. Työtehtävään annetaan hyvä perehdytys ja keilaratojen kunnossapito-opetus.  

Keilahalli on avoinna joka päivä, joten työpäiväsi ja työaikasi vaihtelevat keilahallin aukioloaikojen mukaisesti, arkisin 12 - 22 ja viikonloppuisin 9:30- 23. Työn aloitus sopimuksen mukaan syys-lokakuussa 2023.

Mitä sinulta odotamme ?

Sinusta huokuu asiakaspalveluhenkisyys ja tuot positiiviseen työporukkaan tekemisen meininkiä. Tartut työhön kun työhön ja olet oma-aloitteinen. Sinulla on hygieniapassi ja  anniskelupassi suoritettuna. Toimit tottuneesti tiimin jäsenenä, mutta pärjäät ja viihdyt hyvin itsenäisissä työtehtävissä. Olet motivoitunut oppimaan uutta sekä valmis kehittämään osaamistasi.

Arvostamme aiempaa kokemusta keilahallilla tai vastaavassa paikassa työskentelystä, plussana tekniikan ymmärrys/ korjaus kokemus. Tärkeintä kuitenkin on, että sinulla on reipas asenne sekä motivaatiota suorittaa erilaisia työtehtäviä. 

Järvenpään keilahalli

Keilailun ja biljardinpeluun lisäksi Järvenpään Keilahalli tarjoaa asiakkailleen myös hyvät kokous- ja juhlatilat. Kabinetissa ja saunatiloissa järjestetään mm. synttäreitä, polttareita, pikkujouluja, kokouksia, tyhy-päiviä ja urheilukauden päättäjäisiä.

Miksi kannattaa hakea?

Sinun kannattaa hakea tätä työtehtävää, jos työ mukavassa, mutkattomassa työyhteisössä kiinnostaa. Työ alkaa vuokratyösuhteena, mutta osaavalla tekijällä on mahdollisuus työllistyä jatkossa asiakasyrityksemme kirjoille. Tässä työssä palkkasi muodostuu MaRan TES:n mukaan riippuen kokemuksestasi ja koulutuksestasi.  

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista, olemme sinuun tyhteydessä nopeasti! Ensimmäinen haastattelu käydään puhelimessa, jonka jälkeen saatat saada kutsun vielä jatkohaastatteluun.

Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta.  

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Heimopäällikkö Mari Heino vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Marin tavoittaa puh. 044 777 5108 tai sähköpostitse osoitteesta mari.heino@hpheimo.fi

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.